Spring til indhold

Havnens velfærdshus
Havnehuset

Havnehuset

Havnehuset er et stort lyst, venligt og velfungerende velfærdshus, som administreres af Søsportscenteret. Huset er havnens centrum og er for alle havnens foreninger, dvs. Bådelauget, Jollelauget, Kajakklubben og Vilde vikinger, samt gæstesejlere, borgere og turister. Huset blev bygget i 2015 og indeholder sejlerstue, to køkkener, badeværelser, havnekontor, mødelokale, lounge, solterrasse, toiletter og badeværelser. 

Havnehuset kan bookes ved at klikke her

Køkken og sejlerstue

Havnehuset har et fuldt velfungerende køkken med al almindeligt udstyr i form af hårdehvidevarer og køkkenremedier.
Sejlerstuen har borde og stole til ca. 50 personer og huset er i at godkendt til 52 personer. Fra sejlerstuen findes også adgang til toiletfaciliteter.  

Udsigtsplads og solterrasse

På første sal findes udsigtspladsen og solterrassen, hvor man har udsyn over hele havnen og Hous smukke natur syd for havnen og ud mod kattegat. Her findes det ideelle sted til at nyde en forskriskende drik, læse en god bog eller fordybe sig i tanker mens man kigger ud mod horisonten.

Lounge

Til venstre for solterrassen findes laugen, hvor medlemmere af havnens foreninger kan afholde sociale mindre arrangementer eller møder. I lokaleet findes en afslappende og uformel atmosfære, som prydes af den smukke udsigt over havnen, klitterne og havet.

Mødelokale

Havnehuset råder over et større mødelokale med plads til ca. 20 personer. Der findes moderne præsentationsudstyr i form af projektor og lærrede. Fra mødelokalet har man udsyn over havnen, naturen og den østlige del af Hou By. 
Ligesom resten af havnehuset kan Mødelokalet bookes til møder, foredrag og præsentationer.